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Section 17

Facility Assessment Training Post Test Answer Key 



Post Test – Facility Assessment

	Question: True or False?
	Answer

	1. The facility does not have to assess the acuity of the resident population for the FWRA. 

	False – the facility must assess the acuity of the resident population.

	2. The purpose of the FWRA is to determine resources needed to care for residents during day to day operations and in emergencies.

	True

	3. The cultural, religious, and ethnic factors of the residents must be considered in the FWRA.

	True

	4. Only resident care areas need to be addressed or included in the FWRA.

	False – All areas of the physical plant including non-resident areas must be addressed or included.

	5. Contracts and memos of understanding must be addressed or included in the FWRA.

	True

	6. Budgetary guidance cannot be used in determining sufficient staffing.

	False – budgetary guidelines are an important part of assessing resources.

	7. One of the recommended participants on the FA team includes the Medical Director.

	True

	8. Members of the frontline staff are to be included in the FWRA team.

	True




Employee Printed Name_____________________________________ Date: _______________


Employee Signature: ____________________________________________________________



                                                                                                            
This document is for general informational purposes only.  
It does not represent legal advice nor relied upon as supporting documentation or advice with CMS or other regulatory entities.
© Pathway Health Services, Inc. – All Rights Reserved – Copy with Permission Only
image2.jpeg
<IN
& PATHWAY
&' HEALTH

Insignt | Cxpertise | Knosicoge





image1.jpeg
@agxw [CudingAge-

Insight | Expertise | Knowledge




